IMG_0067

Homestyling

Ska du sälja din bostad? Vår styling lyfter fram karaktären i ditt hem inför visning och fotografering och ökar dess pris.

Vårt mål är att ge dig de allra bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Visste du att:
Precis som mäklararvodet är kostnaden för homestyling avdragsgill, vilket innebär att du minskar din reavinstskatt.

Styling gör skillnad!

Inredning av ditt hem

För oss är inredning viktigt. Vi erbjuder dig en smakfull och kreativ inredning som skapar en lyxig känsla men som inte behöver kosta för mycket pengar.

Hemmet är den plats där du spenderar mest tid. Ditt hem ska vara en fristad. En trygg plats där du kan hämta energi, koppla av och umgås med familj och vänner. Leva rum hjälper dig att hitta den känslan.

Vårt jobb är att med ett brett tänkande, smarta och kreativa lösningar hitta en stil och ett pris som passar just dig och karaktären i ditt hem.

Idag spenderar vi mycket pengar på inredning utan att kanske veta hur man bäst tar vara på ytor, ljussättning, möblering, dekoration med mera. Tillsammans skapar vi en smart och personlig inredning och ett hem där du kommer trivas.

Leva rum samarbetar även med flera olika hantverkare såsom snickare, målare och elektriker. De finns till förfogande om du så önskar. De kan med kort varsel komma och göra de förändringar vi kommer överens om. Läs mer under fliken samarbete.

Inredning av din arbetsplats

Du spenderar även mycket tid på din arbetsplats. Vi kommer och besöker er och för en dialog om era önskemål. Det är viktigt att skapa en harmonisk arbetsmiljö där du kan hitta inspiration och kreativitet. Vi bidrar med idéer och lösningar för att skapa en trivsam arbetsplats och en god arbetsmiljö. Vi strävar efter att hitta funktionella lösningar, bra arbetsytor och olika mötesplatser. 

Städning

Vi på Leva Rum erbjuder även städtjänster. Vi ser ett stort värde i att kunna erbjuda en helhetslösning till våra kunder. Alltifrån städning, styling och måleriarbeten. Läs mer under fliken städ.